Mona Kasten-Začíť znovu


Autor:Mona Kasten
Názov knihy:Začiť znovu
Séria:Again
Počet strán:425
Vydavateľstvo:Knihy Omega


Anotácia:

Opět začít od nuly - to je největší přání Allie Harperové, když odjíždí na studia do Woodhill. Že skončí na bytě s arogantním zlým hochem, se jí do plánů nehodí. Kaden White je opravdu neuvěřitelně extravagantní – odporná tetování jsou jen detail. Allie chce mít klid a tak se snaží uvést do praxe seznam pravidel. Nejdůležitější z nich: Nikdy si s ním nic nezačnu! Ale Allie si rychle uvědomí, že Kadenův zevnějšek skrývá mnohem více, než původně předpokládala. A je tu touha poznat ho blíž. Zvlášť když to mezi nimi už pár dní jiskří...

Moje dojmy:
Leto je u mňa obdobie kedy najviac siaham po ako to ja nazývam lepkavých knihách pri ktorých síce už po 10 strane budem vedieť ako to skonči, no mne to i tak nevadí a nadšene čítam jednu knihu za druhou.Tak to bolo aj v prípade knihy Začíť znovu, ktorú som mala už dlhšie na poličke a nejako som dávala prednosť iným a túto knihu som neustále odsúvala až prišiel na ňu teraz čas.Desil ma aj ten počet strán pretože keď ma romantika viac ako 300 strán nie vždy to dopadne dobre.V tomto prípade som sa však obávala zbytočne pretože táto kniha je jednoducho úžasná a ak ju máte aj vy dlho,predlho na poličke tak si ju čim skôr prečítajte.

Hlavnou postavou príbehu je Allie Harperová ktorá prišla do nového mesta začať od nuly.Jediný menší problém bolo bývanie ale usmialo sa na ňu šťastie a stala sa spolubývajúcou Kadena Whitea ktorý je síce milý ako vichrica ale nejako to hádam s ním prežije.Allie pochádza z bohatých pomerov no nie je ako bohate dievčatka.Nesie si so sebou toho veľa zlého.Jej rodičia nie sú práve milujuci.Celý život jej hovorili čo smie a čo nie.Matka jej dokonca prikazovala aj čo smie jesť a čo nie .Jej rodičia sú rozhodne na hlavu a dievča si nesie následky.I napriek tomuto je nesmierne silná osbonosť.Kaden bol zo začiatku nie príliš milý no i on si prežil niečo čo ho zmenilo na to ako sa správa k ostatným.Bol náladový a tajomny.No mal charizmu a ako sme postupne odhaľovali z jeho minulosti zistili sme o ňom viac a chápali sme prečo sa niekdy správal ako blbec. Charaktery postáv autorka Mona Kasten opísala realisticky.


Začíť znovu ma bavila od prvej strany až po koniec.Autorka sa nikam neponahľa.Medzi postavami sa pomaly buduje vzťah a získava krehká dôvera.Kniha je nielen o láske ale i priateľstve medzi postavami.Na konci príbehu autorka načrtla o čom bude ďalšia kniha na ktorú sa veľmi teším.Pokiaľ mate radi pomalé budovanie vzťahu tak táto kniha by vás mohla baviť.Začiť znovu odporúčam.
  

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Peter Petterson-Vietor Severu-Stratený kalich

Peter Kalva-Dedičstvo

Patrícia Brestovanská -Zotročení vášňou