Michaela Ella Hajduková-Rekviem pre anjela


Autor:Michaela Ella Hajduková
Názov knihy:Rekviem pre anjela
Séria:Rekviem pre anjela
Počet strán:412
Vydavateľstvo:Motýľ

Anotácia:

Arienne Rossettiová, známa speváčka, mala byť pre violončelového mága Niccola Lombardiho iba ďalším menom v jeho dlhom zozname žien, ktoré mu podľahli. Ani jeho nočný podnik Podsvetie a niekoľko Tajomstiev lady Styx jej tak nezamotajú hlavu ako práve samotný Niccolo. Tajomný, príťažlivý muž vytvára pre ňu snové zmyselné ilúzie, v ktorých ju pokúša a zvádza, no ona mu v nich uniká. Jeho rukám a očiam však nedokáže odolávať. A tak ju Niccolo postupne čoraz viac vťahuje do svojho vábivého sveta, kde vládne túžba a kde láska nemá miesto. Až doteraz. Kto sa však napokon spáli viac? Inkubus či ľudská žena?
Ponorte sa do vášnivého príbehu, ktorý sa odohráva v slnečnom súčasnom i barokovom Taliansku, ale aj vo svete, kde zastal čas a kde sa bytosti naplno oddávajú pôžitkom. Mámivý a veľkolepý svet inkubov a sukúb je plný krásy, bohatstva, mladosti a splnených snov... ale aj jedu, temnoty a čistej žiadostivosti, ktorá dokáže zabíjať.
Michaela 
Ella Hajduková nie je neznáme meno.Ma na konte niekoľko kníh,napríklad Zákon krvi,Tanečnicu ,Dorianovú kliatbu a iné.Jej najnovšia kniha nesie názov Rekviem pre anjela. Vášni príbeh lásky o speváčke Arienne Rossettiovej a violončelového mága Niccola Lombardiho.Ak ste už nejakú knihu od Mišky čítali viete veľmi dobre že jej príbehy sú prepracované  a majú neuveriteľnú atmosféru ktorá vás vtiahne do príbehu už od začiatku, a nepustí až kým neotočíte posledný list v knihe.Toto všetko mala aj táto kniha.
                              
Arienne je slávna speváčka a pre Nicola mala byť len ďalšia v jeho dlhom zozname.No príťažlivosť ktorú Nicolo cíti je väčšia, pretože Arianne je iná ako ženy ktoré vo svojom živote spoznal a stretol. Arianne nebola táka typická speváčka ktorá robila okolo seba škandaly.Bola utiahnutá a k sebe si pustila len zo pár ľudi.Život sa s ňou nemaznal a vďaka tomu sa s nej stala silná žena.Keď sa zoznami s Nicolom, jej život sa zmení navždy.Nicolo bol tajomný muž ktorý mohol mať každú na ktorú si ukazal.No on chcel len jednu.Obaja hlavni hrdinovia boli fajn a ja som si ich veľmi obľúbila.V knihe vystupuje mnoho postáv vďaka ktorým bude dej zaujímavý.Autorka opísala charaktery realisticky.

V knihe Rekviem pre anjela nájdete romantiku,erotiky,mystiku,fantasy a cestovanie časom.Toto všetko autorka skvelo premiešava a vznika s toho zaujímavý a originalny príbeh.Veľkým plusom knihy sú opisy miest kde sa príbeh odohráva a ktoré postavy navštívia.Vďaka knihe precestujete mnoho miest v Taliansku.
Miška Hajduková ma obrovský talent a fantáziu na písanie.Ak sa bojíte že tento príbeh bude plný klíše,osobne si myslím že je to zbytočne.Miška tomuto príbehu dodalo svoje čaro.Záver knihy ma prekvapil,a ja som sa asi 20 sekund hnevala na autorku :D pretože po prečítaní posledných slov na konci si určite poviete:To mám akože čakať na druhý diel,to nie ja ho chcem okamžite.Rekviem pre anjela odporúčam.

Za knihu ďakujem ešte raz samotnej autorke.Na FB stránke blogu Sisa a jej knižný svet  prebieha súťaž o túto knihu :) 

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Patrícia Brestovanská -Zotročení vášňou

Peter Petterson-Vietor Severu-Stratený kalich

Peter Kalva-Dedičstvo