Môj rok 2019 a knižné plány na rok 2020

Ahojte,rok 2019 je na svojom konci.Touto cestou, vám chcem poďakovať za každý like a komentár,za to že čítate moje recenzie.Patrí vám moje veľké ďakujem.Môj rok 2019 bol zaujímavý,pokračovala som úspešne v laserovej liečbe a aj keď sa teraz pozriem do zrkadla nemôžem uveriť tomu že sa to naozaj deje.Priložím vám sem pár fotiek z procesiu hojenia,tesne po lasere.Niečo vám opäť ukážem zo svojho života.V citovej oblasti to bolo tiež zaujímavé.Ukončila som vzťah ktorý na začiatku vyzeral úžasne a myslela som si že to možno bude ten pravý.Bohužiaľ nestalo sa tak.Po pár mesiacoch od nášho rozchodu som sa dozvedela že sa už dokonca oženil.Očividne to ten pravý nebol.Po jeho odchode mi však do života vstúpil znova človek ktorý ho pred pár rokmi prevrátil hore nohami.Už teraz viem určite že v roku 2020 sa nebudem nudiť.


Dúfam, že so vás veľmi nevydesila tou jednou fotkou ale som to ja,niekoľko dni som tak musela chodiť po meste,do práce, pretože samozrejme doba hojenia si vyžaduje svoj čas.Tento rok som sa teda sústredila hlavne na svoju liečbu a na uskutočnenie  svojho sna a teším sa z výsledku. Navštívila som aj pár miest.Napríklad Terchovu do ktorej som sa zamilovala na prvý pohľad.

V roku 2020 by som si rada znova prečítala príbehy ktoré patria medzi moje obľubené.Niektoré som už nečítala možno aj 5 rokov takže pohľad na knihu sa mi určite zmenil.Tento rok som mala aj knižnú krízu kedy som mala pocit že už ma čítanie nebaví a beriem to ako súťaž keď som videla koľko ľudí číta knihy dajme tomu za týždeň a tak som začala čítať viac a viac a hltala som knihy ako na bežiacom páse a vôbec som si čítanie neužila.Čítanie nie je súťaž a je jedno či prečítanie za týždeň 1 knihu alebo 8 a je jedno čí prečítate za rok 10 kníh alebo 180.Toto sú knihy ktoré by som si rada prečítala v budúcom roku.

 1 kniha je Džísnový denník.Nedávno som od autorky prečítala jej najnovšiu knihu Magický advent a môžete sa tešiť na recenziu.DD je srdcovka a ja dúfam že si medzi tým množstvom kníh nájdem čas na prečítanie všetkých časti tejto série.

2 kniha je Harry Potter.Tento prvý diel a aj ostatné  som si chcela prečítať už tento rok,no prišli mi do toho iné knihy.Harry je úžasný a baví ma aj po toľkých rokoch a aj potom ako som ho niekoľko krát čítala.

3 kniha je Odviate vetrom.Mnoho žien miluje po svete pána Darcyho ja mám Rhetta Buttlera. Milujem film a kniha je tiež zaujímavá  a páčila sa mi keď som ju čítala pred rokmi.Dúfam že to bude aj teraz tak.  

4 kniha je Krásna katastrofa.Tento rok sa dosť diskutovala že by mal konečne svetlo sveta uzrieť film tak dúfam že budúcí rok sa to potvrdi.Táto kniha bola jedného času úžasná a čítala som ju niekoľko krát.Ale  čítala  som ju asi 5 rokov dozadu takže som zvedavá čo na ňu budem hovoriť teraz.

5 kniha je Súmrak.Doteraz si pamätám ako som ju dostala na Vianoce ešte pred tou veľkou hystériou.Povedala som si že v roku 2020 si ju znova prečítam pretože  táto kniha odštartovala lásku k fantasy príbehom.Čítala som predtým Harryho to áno ale ten si ma získal neskôr ,toto si ma získalo okamžite.

6 kniha je Medený jezdec.Krásný a silný príbeh lásky ktorý rozhodne stojí za vašu pozornosť.Je tam pár miest ktoré ma síce bavia menej ale k tomuto príbehu sa rada vraciam.

7 kniha je Malý život.Táto kniha bola tento rok všade lebo sme sa dočkali slovenského prekladu.Kniha je ťažká a nie je to veselé čítanie a na konci vyjdete z tejto emočnej jazdy pekne rozbitý no rozhodne to stojí za prečítanie a ja som sa rozhodla znova zažiť túto jazdu.


Takže ešte raz vám ďakujem za všetko, a prajem vám aby ste boli zdravý a šťastný a ak máte chuť spraviť niečo bláznivé,napríklad skok padákom urobte to ak vás to urobí šťastným :) 







Komentáre

  1. Držím palce, ať se všechno daří tak jak by sis přála. Hojení vypadá krásně, jen tak dál. A užívej si každý den, ať ten nový rok stojí za to :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne.Prajem ti aby si bola v tomto roku zdravá a šťastná a :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Peter Petterson-Vietor Severu-Stratený kalich

Patrícia Brestovanská -Zotročení vášňou

Peter Kalva-Dedičstvo