Penelope Bloom-Jeho Banán


Autor:Penelope Bloom
Názov knihy:Jeho banán
Séria:Objekty touhy
Počet strán:229
Vydavteľstvo:Dobrovský v edicii Kontrast

Anotácia:
Můj nový šéf má rád pravidla. Jedno z nich si ale nikdo netroufne porušit...

Nesmí se mu sahat na banán.
Jako vážně.

Tenhle chlápek je závislej na hořčíku nebo co. Jasně, že jsem si na něj sáhla. Jestli to chcete rozebírat do detailu, ve skutečnosti jsem si ho i strčila do pusy. A co je ještě horší? Sežvýkala jsem ho… a polkla. Já vím. Pěkně zlobivá holka. A pak jsem ho uviděla. Možná byste tomu nevěřili, ale když se člověk dusí něčím banánem, neudělá to na jeho majitele zrovna ten nejlepší první dojem.

Moje dojmy: 
Osobne si myslím že keď vám padnú oči v kníhkupectvo alebo na internete na názov Jeho banán už to  vo vás prebudí zvedavosť, tak si na knihu kliknete alebo si ju vezmete do rúk a začítate sa do anotácie. Kniha sľubuje zábavný a oddychový príbeh ktorý prelúskate za dva večeri.U mňa to síce bola len oddychovka a do smiechu mi bolo len raz ale myslím že keby sa nedialo to čo sa deje možno by som na knihu mala iný názor.Jeho banán je vtipná kniha,ak milujete Bridget Jonas toto vás bude rozhodne baviť a ak chcete na chvíľu ujsť od reality Jeho banán by vás nemalo sklamať.

Hlavná hrdinka Nataša je chodiaci prúser.Je smoliarka,trápne situácie sa na ňu neskutočne lepia.Pracuje ako novinárka ktorá skôr robí podradne práce ako pravú novinarčinu.Raz sa však na ňu usmeje šťastie a je poverená dostať sa ako stážistka do spoločnosti Galleon Enterprises u Bruce Chambersona a odhaliť korupciu vo firme.Všetko to znie super,lenže to by Nataša nemohla zjesť Jeho banán.Bruce je zo začiatku príjemný ako víchrica no aj on sa postupne mení.V knihe vystupuje niekoľko postáv vďaka ktorým je príbeh zaujímavý. Obľúbila som si Williama,dvojča Brucea.Čítala som si na Goodreads že druhá kniha by mala byť o ňom,tak dúfam že to preložia.Naopak kto mi neskutočne liezol na nervy bol Natašin brat.Oceňujem na tejto knihe že autorka opísala postavy a ich charaktery realisticky.Nataša nebola žiadna dokonala žena ale taká ktorú určite poznáte vo svojom okolí aj vy.

Jeho banán teda splnila to čo som od knihy čakala a ja dúfam že sa v českom jazyku dočkáme aj druhého dielu.Autorka Penelope Bloom píše fajn.Kniha je síce mierne predvídateľná a plná kliše veci ktoré ste už čítali v iných knihách no mne osobne to neprekažalo.I napriek tomu že som z knihy nepadla na zadok knihu odporúčam.

Komentáre

  1. Mňa osobne táto kniha veľmi nezaujala, môže to byť fajn oddychovka, ale asi po nej nesiahnem :-) Každopádne vďaka za recenziu a tvoj názor :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dovolím si tvrdiť že tebe by asi tato kniha nesadla ale môžme sa obe mýliť a a nakoniec by ta bavila :) nie je začo.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Patrícia Brestovanská -Zotročení vášňou

Peter Petterson-Vietor Severu-Stratený kalich

Peter Kalva-Dedičstvo