Laura Kneidl-Nedotýkej se mě



Autor:Laura Kneidl 
Názov knihy:Nedotýkej se mě
Séria:Nedotýkej se mě
Počet strán:416
Vydavateľstvo:Knihy Dobrovský v edicii Red

Anotácia
Když Sage přijede do Nevady, nemá vůbec nic – peníze, přátele, ani pořádnou střechu nad hlavou. Se svou železnou vůlí je však pevně odhodlána začít zde nový život a zapomenout na vše, co se jí doma stalo. Jenomže odpoutat se od vlastní minulosti není tak jednoduché. Vzpomínky a s nimi spojený neustálý strach ji doprovázejí na každém kroku.
 
Nejinak je tomu i ve chvíli, kdy  Sage dostane místo v knihovním skladu a setká se zde s Lucou. S pronikavým pohledem šedých očí i s tetováním je Luca ztělesněním všeho, čeho se Sage tolik bojí. Ve skutečnosti Luca není tím, kým se na první pohled zdá být. Krok za krokem nahlíží Sage do Lucovy duše a probouzí v sobě cit, který doposud nepoznala. Spolu s tím nachází odpovědi na všechny své, dosud nezodpovězené, otázky

Moje dojmy:
Ak ste romantická duša a milujete všetko kde je romantika tak táto kniha vám určite niečo hovorí.Nedotýkej se mě ma nádhernú obálku ktorá tak možno trochu klame a vy očakávate sladkú knihu z ktorej budete ešte týždeň v lepkavom zajati. Táto kniha však ponúka viac.Ponúka silný a bolestivý príbeh.Aj keď začiatok knihy bol u mňa boj a trvalo kým som sa do príbehu ponorila bolo to fajn čítanie i napriek pár nudným miestam pretože to čo si prežila Sage,tak to pozná na vlastnej koži mnoho,mnoho dievčat.

Sage doslova utiekla z miesta kde vyrastala do Nevady.Začať od znova.Bez neho.Minulosť a to čo si prežila zanechalo na nej stopy.Keď sa ocitne v blízkosti mužov dostáva záchvat paniky a cela sa roztrasie.Sage i napriek tomu bola veľmi silná a odvážna.Nabrala svoju vnútornú silu,povedala si dosť a odišla.Začiatky boli ťažké no mala šťastie na priateľku ktorú spoznala.April bola úžasna.Luca je brat April a zhodou okolnosti spolu brigadujú v knižnici.Postupne Luca prekonáva bariéru ktorú si Sage okolo seba vytvorila a vzniká medzi nimi niečo viac.Ako to však skončí si musíte prečítať v knihe.V príbehu sa objavuje mnoho postáv no autorka sa sústredila na hlavne postavy a na samotnú Sage a jej cestu za duševným zdravím.

Nedotýkej se mě má vyše 400 strán.Autorka Laura Kneidl sa rozpísala prostredníctvom Sage o veľmi citlivej téme.Pačilo sa mi pomalé budovanie vzťahu medzi Sage a Lucom.Nevrhla sa mu do náručia hneď ako ho zbadala.Práve naopak ,nejakí čas trvalo kým mu začala ako tak dôverovať a kým mu ako tak dovolila nazrieť do jej vnútra.Potom čo si zažila Sage mala v Nevade šťastie aj na April ktorá bola jednoducho skvela a aj keď sa poznali krátko vzniklo medzi nimi priateľstvo a samotnej Sage April veľmi pomáhala.Ako som spomínala predtým aj keď sa tu vyskytlo pár miest ktoré ma bavili menej, čítanie neľutujem.Ak vyhľadávate knihy kde je pomalé budovanie vzťahu knihu dávam do pozornosti.Príbeh o nádeji,snoch,priateľstve,nových začiatkoch a láske to je Nedotýkej se mě ktorú odporúčam.























Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Peter Kalva-Dedičstvo

Peter Petterson-Vietor Severu-Stratený kalich

Patrícia Brestovanská -Zotročení vášňou