Pripravované tituly 2021-Romantika

Po dlhom čase ticha na blogu mám pre vás článok a tentoraz to nebude recenzia. Keďže bývam dosť úspešná v objavovaní nových obálok rozhodla som sa vám ukázať knihy ktoré majú vyjsť v roku 2021 a teda romantiky tu mám požehnane. Rozdelila som to na dve časti, v druhej časti článku nájdete thrillery a krimi. Všetky knihy ktoré by som chcela tu však nie sú. Napríklad už v januári má vyjsť novinka od Mišky Hajdukovej Zimný palác ale keďže nie je  obálka tak som ju sem nedala ale rozhodne si túto knihu kúpim.  V apríli vyjde  novinka od Mariani Zapati a tiež som neobjavila obálku ale knihu si určite kúpim. Predstavím vám 9 kníh, nachádza sa medzi nimi aj  jedna fantasy  kniha.

Zlaté puto-Netušila som že vyjde ďalšia novinka od Cassandri. A to mi pripomína že si musím dokúpiť sériu Polnočná dáma, no nevadí nejako to vyriešim. Cassandru Clare asi nie je potrebne predstavovať. Jej príbehy sú skvelé a aj keď sú to knihy skôr pre tinedžerov bavia aj mňa. Na jej novinku sa nesmierne teším.

Anotácia:

James a Lucie Herondaleovci, deti slávnych rodičov Willa a Tessy, odmalička počúvali príbehy o tom, ako dobro porazilo zlo a láska zvíťazila nad všetkým. Idylický svet, v ktorom vyrastali, sa však zmení, keď do Londýna prídu rodiny Blackthornovcov a Carstairsovcov... a s nimi aj neľútostný mor, ktorému sa nedá uniknúť.

James Herondale túži po veľkej láske a myslí si, že ju už našiel vďaka krásnej a záhadnej Grace Blackthornovej. Cordelia Carstairsová sa chce stať hrdinkou, zachrániť svoju rodinu a utajiť city k Jamesovi. Keď Tieňolovcov postihne nešťastie, James, Cordelia a ich priatelia sa vrhajú do dobrodružstva, v ktorom odhalia svoje zvláštne temné schopnosti, ale aj krutú cenu za hrdinstvo... a lásku.





Na vlásku- Túto knihu som objavila náhodou a nechcem sa veľmi vyjadrovať k obálke ale mohla by byť iná. Príbeh je však takí ako zbožňujem, dvaja ľudia ktorý sa nemusia ani cítiť, sú ako oheň a voda . Kombinácia ktorú si chcem prečítať. Aj keď všetci tušíme ako to skončí.


Anotácia:
Dominic Russo. Na pohled odtažitý, zádumčivý, nepřístupný muž, ctižádostivý šéf, kolem kterého podřízení chodí po špičkách. Ally Moralesová. Nezávislá, otevřená, optimistická a kurážná žena, která se umí postavit za sebe i za druhé a nenechá se odradit neúspěchem. Co se stane, když se tyto dva živly střetnou, navíc na jednom pracovišti, v redakci exkluzivního módního magazínu? Zdá se, že to nemůže dopadnout jinak, než že se začnou vzájemně nenávidět až za hrob. Anebo přesně naopak…







Dúvodné pochybnosti- Od autorky som tento rok čítala Vypověď ktorá bola skvelá a objaví sa v top knihách za tento rok. Autorka píše skvelo a určite to bude znova jedna z tých kvalitných oddychoviek.

Anotácia:

Prominentní právnik Andrew Hamilton má ohledně žen jasné požadavky:libí se mu blondýnky s pěknými křivkami a vyžaduje, aby nelhaly..Andrew nemá čas na romantické vztahy, proto uspokojuje sve potřeby anonymním dopisovaním po internetu a sexem se ženami, se kterými se senzámi on-line. Jeho pravidla jsou prostá: jedna večeře, jedna noc, žadné opakovaní. Jde jenom o nezávazný sex, nic víc ,nic míň. Aspoň to tak bylo než poznal Alyssu. Domníval se, že je vystudovaná sedmadvacetiletá právnička a zcela neaktrativní sběratelka kníh. Pozdě v noci spolu randili o pravních záležitostech a Andrew se jí s důvěrou svěroval se svými milostnými eskapádami. Jenže pak prišla přišla do jeho firmy na pohovor -jako vysokoškolská stážistka -a všechno se zatraceně změnilo.





Jeho zákusek- Ďalšia kniha v štýle Bridget Jones na scéne. Hlavne hrdinky majú v živote smolu, a do toho všetkého sa im pripletie do cesty sexy muž ktorý ma tiež chybičky krasy. Autorka píše príjemne a skvelá voľba ak vás už valcuje negativita a potrebujete vypnuť. Nič svetoborne ale baví ma to.

Anotácia:
Asi nikdo nemyslí, že míť sey šéfa neni vůbec komplikované ani matoucí. Ale musím mu odolávať jen pár měsiců.V lednu odlétám do Paříže, abych si splnila svůj sen a stala sa umělkyni.Škoda že nemůžu míť svůj zákusek a náležitě si ho užiť.Zapomněla jsem se zmíniť.Můj sexy šéf byl mou školní láskou. Tak trochu. Nejprve jsem ho chtěla samou láskou umačakať. Nakoniec jsem ho chtěla už jen umačakať. Teď je zpét a klidně by mohl míť na hrudi napsáno ,,nesahať“. Jedna drobná otázka:počítalo by se, kdybych nepoužila ruce?

Odpovím si sama:Ano, Emily, ty nadržená čubko, počítalo.

Mimoto můj sen na mě praktický čeká naservírovaný na zlatém podnose. Pokud se zvládnu chovať tak, jak mám. Byla bych naprostý blázen, abych riskovala. Taky jsem pyšná na to, jak dlouho jsem zvládala jako blázen nechovat, a chci svůj rekord udržeť.

Musím pro něj udělať akorát jednu rychlovku. Pár plakátů a několik dekoracii na velkou Halloweenskou party, kterou pořadá. Pak odjedu od jeho snových oči a nádherného těla, sednu na letadlo a zapomenu na všechny nádherné děti, které bychom spolu mohli vyrobiť. Ale tři měsice jsou opravdu dlouhá doba..

Výzva- Tak táto obálka sa vydarila. Teším sa na ďalší príbeh od Elle Kennedy. Vy ktorý ste tu už so mnou dlho viete ako túto autorku zbožňujem .

Anotácia:

Vysoká měla být moje šance, jak bych se mohla zbavit komplexu ošklivého káčátka a roztáhnout křídla. Místo toho jsem skončila v domě sesterstva plném nepříjemných holek. Nedokážu mezi ně zapadnout, proto nemůžu výzvu sester z Kappa Chí odmítnout. Výzva zní: Sveď toho nového rajcovního hokejistu ze třeťáku. Conor Edwards vymetá každou párty v univerzitní Řecké čtvrti stejně jako postele holek ze sesterstev. Zamilujete se do něj dřív, než pochopíte, že kluci jako on nevěnují holkám jako já jediný pohled. Pan Oblíbený mě však zachrání – místo aby se mi vysmál, souhlasí s tím, že se mnou půjde do ložnice a bude předstírat, že jsme na to spolu vlítli. A pak mě naprosto dorazí, když oznámí, že v tom předstírání chce pokračovat. Jak se ukázalo, Conor se rád baví a dál to hrát na holky ze sesterstva mu připadá jako hodně velká zábava. Odolat jeho pohodářské povaze a sexy vzhledu je však skoro nemožné. A navíc si začínám myslet, že v Conorovi se toho možná skrývá víc, než dává sám najevo.


Sníť znovu – Mona Kasten patrí tiež medzi moje obľúbené autorky a ako nad tým rozmýšľam v apríli bude asi narodeninová objednávka(toľko k tomu že chcem nakupovať viac e-knih

Anotácia:
Když se Jude Livingstonové v Los Angeles zhroutí sny, utíka za svým bratrem do Woodshillu, kde se chce znovu postaviť na vlastní nohy. Jenže netuší , že jedním ze spolubydlících v bratrově domě je i její bývalý přitel Blake, kterému zlomila srdce. Blake ji hned na začátku davá jasně najevo, že mezi nimi už nikdy nemůže nic býť. A ačkoli se toho Jude snaží držet, situace se začína dost komplikovať.






Takmer úplne normálna -Trochu sa obávam čo mám očakávať keďže by to malo byť v štýle Jojo Moyes a všetci vieme aké knihy ona píše.

Anotácia:
Matilda „Effie“ Heatonová akoby plávala proti prúdu. Všetci okolo nej už majú život vyriešený, len ona žije u rodičov a po večeroch vyplakáva pri fľaši vína. Miluje svoju prácu v kníhkupectve, no nemá rada seba, a tak svoje znechutenie utápa v alkohole.

Potom stretne Thea a ten až priveľmi dobre vie, že život nie je samozrejmosť. Má pocit, že konečne našla toho pravého. Theo spíše zoznam trinástich úloh, ktoré má Effie splniť, aby prekonala sama seba a v živote jej už nič nechýbalo. Spoločnými silami plnia jednu za druhou a ich láske azda nič nestojí v ceste. Osud však nečakane zamieša karty. Theo sa s Effie rozíde a neprezradí jej prečo. Effie sa napriek sklamaniu usiluje ďalej plniť úlohy zo zoznamu a zisťuje, že vďaka tomu sa z nej stáva lepší človek. Pomáha deťom bez domova, športuje, potláča nevraživosť, zmieri sa s matkou, spod postele vydoluje rukopis svojho románu a prepracuje ho. No zdá sa, že Theo ešte nepovedal posledné slovo. Dozvie sa Effie jeho tajomstvo? Dovolí mu opäť vstúpiť do svojho života?

Poskvřněná svatozář- Na túto knihu som pokukovala už keď som ju objavila v edičnom pláne vydavateľstva Baronet no po pravde nie som veľmi na tie príbehy princezien. Dnes som si na ňu klikla pretože ma aj krásnu obálku a zaujalo ma to. Videla som už aj obálku na druhý diel ale ten sem zatiaľ nedám.

Anotácia:
Jako nemanželská dcera vévody žila Emilia Lancasterová dvacet let jako běžný občan, přestože jí v žilách kolovala modrá krev. Ovšem když celá královská rodina tragicky zahyne při smrtícím útoku, následnická linie prudce změní směr. Se svým nemocným otcem ustanoveným králem a bez právoplatného dědice je Emilia nucena vystoupit ze stínu a začít se smiřovat s osudem, po kterém nikdy netoužila.
Chtějí, aby se chovala jako hodná holčička.
Chtějí, aby si na hlavu narazila blyštivou korunu a držela jazyk za zuby.
Brzy je čeká zklamání.






Hriešne bohatý- Túto knihu som už ukazovala na FB stránke blogu. Príbeh som už síce čítala asi tak milión krát ale na takéto tipy príbehov ja mám slabosť.

Anotácia:
Riscoff a Gablová nemôžu žiť spolu šťastne až do smrti. Nevraživosť našich rodín je legendárna. Len čo som pred desiatimi rokmi prvý raz zbadal Whitney Gablovú, uchvátila ma dlhými nohami a modrými očami. Vtedy som netušil, ako sa volá. Ani ma to nezaujímalo. Ako každý Riscoff hodný svojho mena som si šiel tvrdo za svojím. Horeli sme ako fakle, kým sa Whitney nevydala za iného. Teraz ma právom nenávidí. Počas jej svadobného obradu som vzniesol námietku. Nedávno sa vrátila domov, dlhonohá, s pohľadom nymfomanky, no bez prsteňa na ruke. Hovorí sa, že Riscoff a Gablová nemôžu žiť spolu šťastne až do smrti... S Whitney Gablovou som však neskončil. Nikdy s ňou neskončím.







Toto sú všetky knihy ktoré ma zaujali a ktoré sa mi podarilo niekde nájsť a vy? na akú knihu sa tešíte v budúcom roku :) 

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Peter Petterson-Vietor Severu-Stratený kalich

Patrícia Brestovanská -Zotročení vášňou

Peter Kalva-Dedičstvo